Direct een afspraak maken?    
Bel: 06-22044191     
HOME OVER ONS BEHANDELINGEN ONZE PRODUCTEN CONTACT

Onze producten


Puurr:

PUURR is zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter. De producten zijn niet op dieren getest en zijn er voor verschillende huidtype’s. Voor zowel dames/ heren en de jeugdige gebruiker is er een speciale huidverzorgingslijn. PUURR heeft naast huidverzorging ook nog lichaamsverzorging met o.a bodywash, bodypolish en bodylotion met een heerlijke zachte geur van kokos. Zelfs heerlijke zonproducten met een spf 20-30 zitten in het PUURR assortiment.

Cenzaa:

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen. Tijdens een Cenzaa Salon Experience of in huiselijke sfeer wordt u meegevoerd door de reis van exceptionele Cenzaa producten.

‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten!

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen.

Uw gezondheid is uw meest kostbare bezit, dus gun uzelf iedere dag een sensationeel moment! Cenzaa ontspant, verjongt en schenkt u onvergetelijke geursensaties. Zintuigen worden optimaal geprikkeld en u beleeft een ontspannen, sereen en weldadig gevoel.

Neem deze rijkdom aan wellness mee naar huis. De hoogwaardige Cenzaa Skincare producten zijn vormgegeven in prachtige verpakkingen en daarmee een geschenk voor uzelf.

Beleef Cenzaa. Waar wellness en huidverbetering hand in hand gaan.

Blèzi:

Blèzi Cosmetics is opgericht in 2009 vanuit Rosmalen door Miranda Hazenberg initiatiefneemster en oprichtster. Blèzi Cosmetics produceert uitzonderlijk lang houdende make-up producten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Alle formules van Blèzi zijn heel bewust met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. De producten hebben zeer huidvriendelijke en milde samenstellingen. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, dankzij uitvoerige dermatologische- en oogheelkundige testen en is parfum-en dierproefvrij.

Onze verpakkingen zijn elegant, strak en modern. Blèzi make-up is make-up zonder 'poespas' en bied je alles wat je nodig hebt, zonder overbodige extra's. Daarom vind je bij onze producten geen onnodige verpakkingen en te kleine, onhandige applicators. Dit is beter voor het milieu en... het maakt de Blèzi- producten betaalbaar!

Blèzi Cosmetics, volledig van Nederlandse bodem met een ongekende internationale allure!

“You never get a second chance to make a first impression” is een bekend gezegde. Met Blèzi is iedere vrouw vanaf nu in staat om haar eigen, persoonlijke stijl te benadrukken en te optimaliseren met behulp van hoogwaardige, professionele make-up producten. Deze hebben stuk voor stuk een uiterst hoog kwaliteitsniveau en uitzonderlijk lang houdende formules die de gehele dag onberispelijk blijven zitten.

De webwinkel van mij is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.
Je bestelt snel, gemakkelijk en veilig via:

www.blezi.com/jacobien-verstegen

Heb je zin in een gezellige middag of avond met vriendinnen, waarbij je waardevolle make-up tips en adviezen krijgt en alle Blèzi make-up producten zelf kunt ervaren en testen? Tijdens een Blèzi make-up workshop bij je thuis kun je op een praktijkgerichte wijze kennis maken met alle Blèzi make-up producten. Deze kun je vervolgens uitvoerig testen voor jouw make-up look die bij jou past.

Blèzi….Make-up, waarbij je gezien wilt worden.

Blèzi…… Blijft écht zitten!

Gelish:

U bent trots op uw eigen nagels maar u zou deze best steviger en/of mooier willen hebben maar kunstnagels zou niet uw keuze zijn. Dan hebben wij de oplossing in huis: Gelish!Het is te vergelijken met nagellak, maar omdat het product anders van samenstelling is en het uit moet harden onder een speciale led lamp, moet het worden aangebracht door een professional.
Het eindresultaat is echt verbluffend, waar u twee tot drie weken mee kan en mag pronken, afhankelijk van de snelheid waar uw eigen nagels mee groeien.

Het grote voordeel van het Gelish systeem zit hem in de duurzaamheid, na de behandeling zullen uw nagels minder snel scheuren en breken, dus altijd mooie nagels.

Gelish op uw teennagel blijft vier tot zes weken perfect zitten. Dus ideaal voor uw vakantie!

De voordelen van Gelish op een rij:
In de beauty salon in Sint Anthonis kunt u ook met pin betalen.

Beauty bij Bien | Ripsestraat 10, 5764 PG De Rips | Breestraat 57, 5845 AZ Sint Anthonis

T: 0493-599839 | M: 06-22044191 | info@beautybijbien.nl